Frequently Asked Questions
01. කිතුල් වල විශේෂත්වය කුමක්ද?
කිතුල් පැණි අද්විතීය රසයක් සහ සුවඳක් ඇති අතර මිනිසුන්ගේ හදවත් වඩාත් රස බැලීමට ආකර්ෂණය කරයි.
02. සියලුම කිතුල් ගස් කප්පාදු කිරීම සඳහා භාවිතා කරන්නේද?
නැත. 15%ක් පමණයි පාවිච්චි කළේ.
03. මට පූර්ණ කාලීන තරුණ කප්පාදු කරන්නන් සොයා ගත හැකිද?
තරුණ කප්පාදු කරන්නන් සොයා ගැනීම දුෂ්කර වන අතර මෙම රැකියාව මිනිසුන් අතර අප්රියයි. කප්පාදු කරන්නන්ගෙන් 65% ක්ම තම දරුවන් මේ සදහා යෙදවීමට අකමැතියි.
04. මට කිතුල්ර්කමාන්තයේ රැකියාවක් කළ හැකිද?
ඔව් ඇත්ත වශයෙන්ම. ඔබට ව්යවසායකයෙකු ලෙස නව වෙළඳපල අවස්ථා සොයාගත හැකිය.
05. කිතුල් කර්මාන්තය සඳහා භාවිතා කරන පුහුණුවක් හෝ තාක්ෂණයක් තිබේද?
ඔව්. කිතුල් සංවර්ධන මණ්ඩලය ඔබට නිසි පුහුණුවක් සහ සාම්ප්රදායික කැපුම්කරුවන් සොයා ගැනීමට සහාය වනු ඇත.
06. කිතුල් මලකින් දිනකට කොපමණ අස්වැන්නක් ගත හැකිද?
දිනකට ලීටර් 20-30
07. මෙම කර්මාන්තය සඳහා භාවිතා කරන ආරක්ෂිත ක්රමවේද තිබේද?
ඔව්, ඔබ කිතුල් ගසට නැඟීමේදී ආරක්ෂිත කට්ටල පැළඳිය යුතුය.
08. මට ආරක්ෂිත කට්ටල මිලදී ගත හැක්කේ කොතැනින්ද?
ඔබට ඕනෑම ආරක්ෂිත භාණ්ඩ සාප්පුවකින් එය මිලදී ගත හැකිය.
09. කර්මාන්තයේ ඇති ර්තජන මොනවාද?
හකුරු හා හකුරු මිශ්ර කිරීම භාණ්ඩවල පහත් බවක් ඇති කරයි. එය ඉල්ලුම අත්හිටුවීමට හේතු වේ.
10. අවසාන නිෂ්පාදනයේ ගුණාත්මකභාවය පාලනය කරන වැදගත්ම සාධකය කුමක්ද?
යුෂ ගුණාත්මකභාවය